Köpcentrum i Malmö

VÄLKOMMEN TILL MOBILIA!

Ge bort ett presentkort

Köp presentkort
Dekorativ bild
UPPLEVA

Välkommen till en värld full av sagor!

Välkommen till en värld full av lek, skratt och spännande äventyr! Kliv rakt in i ett sagolandskap där sagorna kommer till liv tack vare den magiska fantasin!

Läs mer
Dekorativ bild
PRESENTKORT

Köp Mobilia-presentkort online

Låt mottagaren välja sin egen present. Med Mobilia presentkort kan du vara säker på att gåvan både överraskar och blir uppskattad.

Läs mer
Dekorativ bild
NYHET

Sugen på bio?

Se veckans premiärer hos Nordisk Film Bio! I vår biograf finns gott om plats för Sveriges största och bästa filmupplevelser.

Läs mer
Dekorativ bild
NYÖPPNING

Unilabs har öppnat på Mobilia

Unilabs erbjuder, på uppdrag av Region Skåne, alla kvinnor mellan 40–74 år att göra en hälsoundersökning med mammografi med 18–24 månaders intervall.

LÄS MER
Dekorativ bild
NYÖPPNING

SimGolf - Året runt golf för alla

Välkommen till ett virtuellt inne-golfcenter med bar och bistro. Spela på exotiska banor, var med i roliga turneringar, utmana vänner, eller prova golf för första gången. Välkommen till SimGolf.

LÄS MER
Dekorativ bild
SERVICE

Parkera hos oss

Fri parkering i 5 h i P-hus/Garage och 2 h på markparkering. Kameror läser av bilens registreringsnummer vid in- och utfart. Din parkering startar automatiskt när du åker in på någon av våra p-hus eller garage och avslutas när du åker ut igen...

Läs mer
Prenumerera på Mobilias nyhetsbrev

I Mobilia nyhetsbrev får du bland annat inspiration, nyheter och förtur på kampanjer & erbjudanden. Registrera dig för utskick av vårt nyhetsbrev och följ med oss i vår värld!