Avstånd

Tack för att du håller avstånd!

Dekorativ bild

Tack för att du håller avstånd!

Din säkerhet är vår högsta prioritet. Mobilia följer ständigt Folkhälsomyndighetens restriktioner. För att bidra till minskad smittspridning av Covid-19 behöver vi alla visa hänsyn. Vänligen tänk på följande:

Med anledning av Folkhälsomyndighetens uppdaterade allmänna råd för Skåne i samband med Covid-19, har Mobilia vidtagit särskilda åtgärder. Din säkerhet är vår högsta prioritet och vi vill att du ska känna dig trygg vid ditt besök hos oss.

Se våra åtgärder för att du ska känna dig trygg vid ditt besök:

Handdesinfektion 

Vi har placerat ut handdesinfektion vid olika strategiskt utplacerade stationer. Här kan du rena dina händer.

Kommunikation

Vi påminner våra besökare om att hålla avstånd på plats i Mobilia genom utrop i kundradion och utplacerade dekaler i centrat.

Städrutiner

För att minska smittspridningen av covid-19 har vi uppdaterat våra städrutiner i centrats publika ytor. Vi ser till att oftare torka av ytor som har hög användning så som handtag, hissknappar, rulltrappsband, bord mm. Vi rengör våra toaletter flera gånger per dag med ett extra stort fokus på att desinficera med en särskild duschmaskin med väteperoxid som tar död på bakterier.

Planera ditt besök

För oss är din trygghet viktig och vi följer noga Folkhälsomyndighetens riktlinjer. För att du ska känna dig säker i Mobilia vill vi här visa vilka tider under veckan då det är fler respektive färre människor på plats i gallerian.

Under fredag eftermiddag och helger är det i regel många som besöker oss. Mobilia håller öppet vardagar 10-20 och helger 10-18. Vill du handla då det är lite lugnare rekommenderar vi veckans alla dagar före klockan 11 alternativt efter klockan 18, då är det oftast gott om plats i butiker och på parkeringen.

Dagligvaror har öppet alla dagar 7-21 (Willys helger 8-21). Ska du handla mat? Välj gärna att handla på förmiddagar 7-10 eller kvällar 19-21 då det är färre kunder i butiken.

Ett tips är också att nyttja P-huset påTrelleborgsvägen då den södra parkeringen snabbast blir välfylld.

Se karta över gallerians besöksflöden här.

Se våra öppettider här.

Ägare, Atrium ljungberg

Mobilia ägs och förvaltas av Atrium Ljungberg. Läs med om hur fastighetsägarna förhåller sig till Covid- 19 här.

Kontakta oss

Har du frågor är du alltid välkommen att höra av dig till info@mobilia.se