Kvartersfest 2021

Kvartersfest på riktigt – du kommer väl?

Dekorativ bild

Kvartersfest på riktigt – du kommer väl?

Den 23–26 september är det äntligen fest i kvarteret! På vårt fina utomhustorg spelar DJ Mademoiselle Carousel skön musik, flera restauranger flyttar ut sin verksamhet och dukar upp från olika hörn i världen till tonerna från musikartister som Javier Manik och Sandra Marielle med Jazz d’Amour. Dessutom blir du överraskad av magiska trolleritrick med Jacob Schenström när du minst anar det. Kom och festa med oss!

Funnys Äventyr - En värld av sagor

Kulturhuset Funnys Äventyr finns också på plats med bland annat hedersgästerna Alfons, Mumin och Pettson som längtar efter att ta emot barnen med en öppen famn. Sagovärlden huserar annars på tretusen magiska kvadratmeter inne på Mobilia.

Bakom Funnys Äventyr finns samma grundare som till Junibacken, Staffan Götestam. Det är en sagovärld att uppleva – både barn och vuxna – med karuseller, barnteater och mycket mer.

Ta med hela familjen till ett magsikt äventyr!

BOKA BILJETT

Nordisk Film Bio - en bioupplevelse för alla sinnen

Har du inte besökt Nordisk Film Bio ännu så är det hög tid! Här finns gott om  ställbara stolar i alla salonger, bioduken går från vägg till vägg och ljudet är ojämförbart. Dessuom kan du uppleva filmupplevelsen i 4DX-format. Vinden sveper, stolar skakar, regnet faller från taket… En liknande biosalong finns finns bara på Mobilia i Malmö. 

Äntligen har Bond-filmen "No Time To Die" premiär det 29/). Passa att boka den redan nu!

BOKA BILJETT

Butikserbjudanden

Shopping webb 920x550.jpg

Butikerna är också proppfyllda av erbjudanden för både stora och små. Det kommer hända saker i hela Mobilia med tävlingar och happenings. Provsmaka dig gärna igenom våra restauranger som flyttat ut under helgen.

Se våra erbjudanden

Vi på Mobilia tycker att det är så roligt att äntligen få planera en riktig fest, att äntligen få välkomna våra kunder igen.

Välkommen på Kvartersfest!