Vi binder din midsommarkrans

Fira midsommar på Mobilia!

Dekorativ bild

Kom och fira midsommar på Mobilias utomhustorg den 22 juni mellan klockan 12:00 och 17:00! Vi har en rad spännande aktiviteter planerade för hela familjen, och det kommer vara en dag fylld av glädje och underhållning. En av höjdpunkterna under dagen är möjligheten att få din alldeles egna midsommarkrans.

Mellan klockan 12:00 och 17:00 kommer våra duktiga florister finnas på plats på utomhustorget för att binda vackra midsommarkransar. Kransarna är begränsade, så det gäller att vara snabb för att säkra din egen*.

Men det är inte allt! Vi har också andra fantastiska aktiviteter planerade för dagen. Mellan klockan 13:30 och 15:00 kommer FC Rosengård att vara på plats. Här får kunderna möjlighet att testa sina färdigheter i prickskytte och även njuta av spännande högläsning.

Nordisk Film Bio kommer att finnas på torget mellan klockan 12:00 och 15:00. Här kan du njuta av gratis popcorn och även delta i en tävling där du har chansen att vinna biobiljetter till den klassiska Indiana Jones-filmen.

Och glöm inte att ta med barnen till Funnys Äventyr på torget mellan klockan 12:00 och 16:00. Här kommer de att bli bjudna på läskande chokladmjölk och få träffa de älskade karaktärerna Pettson och Findus. Det blir garanterat en dag full av skratt och bus för de små.

Vi ser fram emot att fira midsommar tillsammans med er!

GLAD MIDSOMMAR!

* Observera att kransarna är begränsade, först till kvarn. Gäller mot uppvisande av ett kvitto på köp gjort samma dag i någon av Mobilias butiker för minst 200 kr och att du följer @mobilia_official på Instagram.