Circular Monday Market @ Återbruket
Dekorativ bild

Circular Monday Market @ Återbruket

Söndagen den 20e november bjuder Återbruket in till en heldag med Marknad, Mat & Musik! Observera att eventet hålls på söndagen, dagen innan Circular Monday.

Vi på Återbruket vill bidra till att sprida kunskap och ökad medvetenhet runt cirkulär ekonomi, medveten konsumtion och hållbart nyttjande av resurser. Hos våra butiker hittar du alltid hållbara varor, vintagekläder och handgjorda produkter som är upcyclade, renoverade och tillverkade med återvunnet material. I utbudet finns allt från möbler & inredning till kläder, accessoarer, smycken, hushållsprodukter, konst, växter och mer.
 
Just denna dag samlar vi en mängd olika kreatörer, hantverkare, designers och hållbara initiativ under samma tak i en inspirerande och varm miljö! Ett perfekt tillfälle att införskaffa unika och hållbart tillverkade julklappar!
 
Fernandas Café & Konditori serverar sin utsökta och populära brunch kl 11.00-15.00. Brunchen kostar 200kr. Vi rekommenderar att förboka en plats då brunchen serveras så långt det räcker. Bokningar görs direkt till Fernanda på: 0709661107
 
 
Terry bible is a dj, stage artist and music producer. He is a member of the sound system called Million Vibes based in Malmö and will come to play some refreshing Caribbean music.
 
Varmt Välkomna!
Circular Monday grundades 2017 i Malmö av det cirkulära tygreparationsföretaget Repamera AB. Det skapades som en motpol och i respons till Black Friday baserat på behovet av en dag som främjar cirkulär och hållbar konsumtion. Kampanjen uppmuntrar även till att reparera, återanvända, hyra och dela varor och tjänster. För mer info se: https://www.circularmonday.com/
Vi har fortfarande tillgängliga platser på marknaden för dig som jobbar med hållbart hantverk, skapande och design. Det är helt gratis att delta!
Intresseanmälan och förfrågningar skickas till: aterbruketevent@gmail.com
Läs mer