REBIKE MALMÖ
Dekorativ bild

500 Kr Cykelloppis - Lördagar kl 12-15 - (utomhus) Mobilia.

ReBikes uppdrag och vision är att vara en del av ett långsiktigt hållbarhetsarbete i Malmö. Vi vill hjälpa Malmö till att bli en smartare och bättre cykelstad samtidigt som vi gör miljön en tjänst. Vi tar hand om cyklar, reparerar, servar och säljer de till lättöverkomliga priser i vår butik.

Ett hållbart alternativ

Det som är användbart ska vi inte skrota. Många ansvariga i bostadsrättsföreningar, fastighetsbolag och kommuner kasserar övergivna cyklar till soptippen eller bara låter dem stå. Det är helt onödigt och ofta dyrt när fraktfirmor ska skicka cyklarna till skroten.

I rätt händer, det vill säga våra, går näst intill alla cyklar att återanvända. ReBike Malmö hämtar alla övergivna cyklar helt kostnadsfritt och ser därefter till att de kan användas igen. Alla cyklar och cykeldelar vi får in återanvänds så gott det går.

När ni har ett cykelrum med övergivna cyklar så vill vi att ni tänker på oss. Betala inte tusenlappar för frakt till skroten. Vi hämtar cyklarna gratis och ser till att de kommer i bruk.

Hur går det till när man får cyklar hämtade?

Tjänsten är helt kostnadsfri och några avtal behöver inte tecknas. För att vi ska kunna hämta era cyklar krävs att ni först har märkt cyklarna med vårt cykelband,som placeras antingen på bak eller framhjulet. Sedan ska cykeln förvaras med cykelbandet i 3 månader och säkerställer att cyklarna saknar ägare.

När cyklarna har tillfallit er kan ni kontakta oss.

Står ReBike Malmö för aviseringen av eventuell cykelrumsrensning? Vanligtvis sköter ansvarig för fastigheten aviseringen och informeringen kring cykelrumsrensningen för boende. Vi erbjuder däremot färdiga informationsbrev och cykelband att märka cyklarna med.

Hur kan jag stödja ReBike Malmö?

Gilla oss på Facebook, tipsa om oss och sprid ordet om ett smart val. Informera gärna din bostadsrättsförening, ditt fastighetsbolag och din kommun om vår kostnadsfria tjänst för hantering av övergivna cyklar.

 

FACEBOOK

rebikemalmo

Besök facebooksidan

E-POSTADRESS

boris@rebikemalmo.se

Skicka ett mail

TELEFONNUMMER

0704200766

Ring direkt