Dekorativ bild

OM OSS - PEMBERT OCH GUSTAFSSON

Sedan 2015 driver PEMBERT OCH GUSTAFSSON en framgångsrik cateringverksamhet i Malmö. Oavsett inriktning på våra restauranger har vi alltid samma drivkraft och ambition – att sätta guldkant på våra gästers mat.

Sist ut i vår portfölj är TORGET 02. Som en del i Malmös smältdegel serveras här modern street food och surdegspizza med influenser från hela världen. Mat som man återvänder till blandat med upplevelser, shopping och familjehäng. Under alla de resor som vi varit med om har vi samlat på oss smaker och upplevelser som vi har velat göra till våra. Vi har funderat över hur vi ska få utlopp för det men inte haft rätt plattform förrän nu.

Med TORGET 02 kan vi äntligen ta ut svängarna och ohämmat blanda som vi vill från olika länder och kulturer. Allt förknippat med roliga minnen, vänner , upplevelser och smaker som vi vill dela mer er på TORGET 02.

Lunch serveras från kl 11.30 på vardagar och kl. 10.00 på helger. Reducerad street food meny från 16.00.

Beställ mat online

Se meny

COOK-A-LONG
Välkomna in i vårt kök! Under tre timmar kommer vi att tillsammans med dig och dina kollegor/vänner laga modern street food och surdegspizza i vårt härliga kök. Det blir utrymme för både mingel och matlagning där fokus ligger på att ni ska hinna umgås i trevlig miljö, tillaga er middag och förhoppningsvis få nya tips och matupplevelser med er hem.

Läs mer här

COOK A LONG ÖPPNA DATUM FÖR PRIVATPERSONER: 10/11, 24/11 och 8/12 2020

Bokning på kontakt@torget02.se

Välkomna till oss på TORGET 02!