Restaurang TORGET 02 - PEMBERT OCH GUSTAFSSON
Dekorativ bild

OM OSS - PEMBERT OCH COMPANY

Sedan 2015 driver PEMBERT OCH COMPANY en framgångsrik cateringverksamhet i Malmö. Oavsett inriktning på våra restauranger har vi alltid samma drivkraft och ambition – att sätta guldkant på våra gästers mat.

Sist ut i vår portfölj är TORGET 02. Som en del i Malmös smältdegel serveras här modern street food och surdegspizza med influenser från hela världen. Mat som man återvänder till blandat med upplevelser, shopping och familjehäng. Under alla de resor som vi varit med om har vi samlat på oss smaker och upplevelser som vi har velat göra till våra. Vi har funderat över hur vi ska få utlopp för det men inte haft rätt plattform förrän nu.

Med TORGET 02 kan vi äntligen ta ut svängarna och ohämmat blanda som vi vill från olika länder och kulturer. Allt förknippat med roliga minnen, vänner , upplevelser och smaker som vi vill dela mer er på TORGET 02.

Lunch serveras mellan 11.30 och 14.30.
Fika kl 11.00-15.00.

Veckans Lunch

lunchmeny-vecka-15-webben.jpg

Beställ mat online

Se meny

VECKANS HELGKASSE

tre rätters 12 mars.jpg

Unna er lite extra guldkant i vardagen och njut av en riktigt välkomponerad trerätters meny kommande helg. Våra kockar har satt ihop några av sina favoriter till en härlig trerätters meny som ger er restaurangkänsla där hemma. Ett ypperligt sätt att få mer tid med familjen och mindre tid i köket. Ni hittar menyn nedan.

TRE RÄTTERS MENY 295 KR/PERSON

Beställ HELGKASSE senast torsdagar kl 12.00 för avhämtning på Torget 02 dagen efter (dvs fredagen) mellan 11.00-16.00. Ni väljer själva om ni vill njuta av maten på fredagen eller lördagen, den klarar sig utmärkt en extra dag i kylen. Begränsat antal så beställ i god tid.

Läs mer och beställ

PIZZAKIT och PIZZA-PLANKA

Köp vårt pizza kit med deg, tomatsås och ost och rocka loss i köket. Pris 200kr/4 portioner eller köp en pizzaplanka för 125kr.

Välkomna till oss på TORGET 02!