Presentkort

Dekorativ bild

Med Mobilias presentkort kan du vara säker på att presenten både överraskar och blir uppskattad. För handen på hjärtat, den bästa presenten är väl att välja själv? Mobilias presentkort kan laddas med minst 100 kr och max med 2500 kr med giltighetstid i två år. De gäller i våra ca 100 butiker, caféer och restauranger, med undantag, se listan längre ner på sidan.

Du köper presentkort på ett enkelt och smidigt i sätt i vår terminal som du hittar utanför Cervera i Södra huset, Mobilia Information våning 2 i Centrumhuset eller online.

Önskar du köpa ett presentkort online betalar du med ditt kredit-/kontokort eller med faktura. Verifieringskod skickas till det angivna telefonnumret när presentkortet är betalt. Väljer du att betala med faktura, granskas först ditt köp för att sedan godkännas. När fakuran godkänts skickas den till dig för att betalas. När fakturan är betald tar det mellan 2-3 arbetsdagar för SVEA Ekonomi att hantera transaktionen. När transaktionen är hanterad skickas ett mail alternativt sms beroende på vilket alternativ du valt med verifieringskod till den du önskade ge presentkortet. Verifieringskoden används sedan för att hämta ett fysiskt presentkort på Mobilia Information/Leveriet eller i vår presentkortsautomat i Södra huset bredvid Cervera.

Företagskunder som önskar köpa presentkort med faktura måste köpa presentkort online. Faktura skickas till angiven adress vid onlineköpet av presentkort. När fakturan är betald tar det upp till 2-3 bankdagar för Svea Ekonomi att hantera betalningen. När fakturan är betald och hanterad skickas en verifieringskod till angivet telefonnummer. Verifieringskod används för att hämta presentkortet på Mobilia Information/Leveriet eller i vår presentkortsautomat i södra huset bredvid Cervera.

Önskar du veta mer om hur man köper presentkort online? Läs vår guide och köpvillkor här!

Frågor om presentkort? Kontakta Mobilia Information på Tel: 0702-012200 Mail: info@mobilia.se

Presentkorten gäller i alla våra butiker med undantag för:
BilCleaniken
Coffee Factory
Domino´s Pizza
Euro Nail
Fabriken Resturang & Café
Forex Bank
JYSK
L&S
Laga Mobilen
Le Crossiant
Leveriet
Mangal
NetSnus
SATS
Sko & Nyckelservice
Skåne Stadsmission
Subway
Systembolaget
Telenor
Woso Salad & Sushi