Parkeringshus Malmö - Mobilia
Sök och hitta i Mobilia

Parkeringshus Malmö

Att ta sig till oss är enkelt, vare sig du åker buss, kommer med bil eller cyklar. Vi ligger mitt i Malmö med busshållplatser precis utanför och erbjuder gratis bil- och cykelparkering.

Hitta & Parkera

Vi underlättar din shopping med 1300 parkeringsplatser både inne och ute, utan bommar eller krångel. Det är kostadsfritt att parkera 2 h /dygn på markparkering och 5 h /dygn i P-hus och garage. Efter de fria timmarna tillkommer en avgift på 10 kr per påbörjad halvtimme.

Det är ett enkelt parkeringssystem där kameror läser av bilens registreringsnummer vid in- och utfart. Din parkering startar automatiskt när du åker in på någon av våra p-hus eller garage och avslutas när du åker ut igen. Du behöver inte tänka på p-skiva, biljett, bom eller liknande och framförallt behöver du inte oroa dig för kontrollavgifter.

Här kan du läsa mer om parkeringssystemet

Våra P-hus har öppet 

Södra P-huset
Mån-sön kl.06.00-21.30

Centrumhuset och garage
Mån-sön kl. 06.00-00.00

Klicka på kartan för att komma till Google Mapsblobid0.jpg

Cykel

Du kan cykla till Mobilia från alla delar av centrala Malmö på max 20 min. Vi har totalt 700 cykelparkeringar som både är säkra och nära till alla ingångar. Det är både smidigt och miljövänligt att cykla!

Buss

Att ta sig till Mobilia med buss är enkelt och miljösmart. Vi ligger mitt i Malmö ett stenkast från Södervärn som är en av Malmös största busshållplats.

FRÅN STATION TRIANGELN eller SÖDERVÄRN - Ta buss 7, 8 eller 34 från Triangeln och hoppa av vid Malmö Mobilia

FRÅN CENTRALSTATIONEN Ta buss 7 eller 8 och hoppa av vid Malmö Mobilia

REGIONALBUSS

Regionbuss 146 till Malmö Mobilia Vellinge

Regionbuss 100 till Malmö Mobilia

KØBENHAVN Linie 999 fra Hovedbanegården. Bussen stopper udenfor på Per Albin Hanssons väg Mobilia. Tog til Triangeln, tage bus 8 eller 7 direkte til Mobilia Trelleborg

Bil

Det finns olika vägar till Mobilia när du kommer med bil. FRÅN NORR E6AN & E22AN: Följ E6:an söderut mot Limhamn. Ta höger i rondell där Trelleborg skyltas vänster. Första trafikljusen, korsning Trelleborgsvägen/Stadiongatan. FRÅN SÖDER E6AN: Följ E6:an norrut och följ skyltarna mot centrum. Första trafikljusen, korsning Trelleborgsvägen/Stadiongatan. FRÅN SÖDER E65: Följ E65 mot Malmö och inre Ringvägen mot Trelleborg. Ta höger i rondell där Trelleborg skyltas vänster. Första trafikljusen, korsning Trelleborgsvägen/Stadiongatan. KØBENHAVN drej fra ved anden afkørsel efter broen og følg skiltene mod Malmø centrum. Ved det første lyskryds ser du Mobilia på venstre hånd.

MC-Parkering

Parkering anpassad för motorcykel eller mindre fordon finns på södra markparkeringen och P-hus centrumhuset Trelleborgsvägen plan 1-4.

Vi vill gärna hjälpa våra kunder att göra klimatsmarta val när det gäller bilåkande. Därför erbjuder vi fler än 75 platser för laddning av elbilar på Mobilia – så att du kan fylla på batteriet under tiden du besöker oss. Att ladda din elbil hos oss är gratis och laddarna finns på alla plan i våra P-hus och Garage.

Hitta våra elbilsladdare

Garage:
Plan -1, 10 st laddplatser.

P-hus centrumhuset Trelleborgsvägen:
Plan 2, 12 st laddplatser.
Plan 3, 14 st laddplatser.
Plan 4, 12 st ladd platser.
+1 st Tesla laddare, plan 2.

P-hus södra huset Stadiongatan:
Plan 2, 6 st laddplatser.
Plan 3, 11 st laddplatser.
Plan 4, 10 st laddplatser.
+1 st Tesla laddare, plan 2.

Från och med måndagen den 31/10, kommer vi att börja ta betalt för laddning av elbil på Mobilias parkeringsområden.

Betalningsalternativ för att kunna ladda din bil:

  • Swish 50 kr per laddningstillfälle. När betalning är utförd öppnas laddningen och sedan kan laddning ske tills den avslutas eller längst tills nytt dygn påbörjas.

OBS! Är parkeringstiden längre än 5 timmar så tillkommer parkeringsavgift via Parkman, som är 10 kr/påbörjad halvtimme. För mer information om Parkman, vänligen besök: https://www.mobilia.se/artiklar/parkman/

Parkster – 3,50 kr/kWh

Kameraövervakning på Mobilia

Kameraövervakningen på Mobilia hanteras av vår säkerhetsleverantör Securitas. Kamerorna spelar in rörliga bilder från parkeringshus, garage, allmänna ytor, entréer, personalentréer, lastkajer, fasader och takkameror utomhus. På samtliga entréer aviserar vi om att vi utför kameraövervakning med hänvisning till https://www.al.se/kameraovervakning

På ovan länk kan ni läsa mer om hur vi hanterar insamlad data och personuppgifter. Vi har valt att investera i kameraövervakning då vi vill skapa en tryggare plats för oss som har Mobilia som arbetsplats och våra besökare. Kameraövervakningen kan hjälpa oss att förebygga och förhindra incidenter som är negativ art samt att vi kan bistå med hjälp i polisiära ärenden om det krävs.