Dekorativ bild

Nya modeaktörer på Mobilia

I sommar öppnar New Yorker och Deischmann hos oss. I vår nya byggnad Torghuset kommer du att hitta de två butikerna och mycket mer såklart!

Läs mer

Kayla Beauty

I sommar flyttar Kayla Beauty in till oss på Mobilia. Unna dig högklassiga skönhetsbehandlingar inom hårvård, nagelvård och hudvård.

Läs mer
Dekorativ bild
Dekorativ bild

Handla och hämta upp utomhus på Mobilia

Vill du undvika att gå in i butiker? I samarbete med Leveriet erbjuder vi nu en pick-up service utomhus. Välkomna till Leveriets pick-up point!

Dekorativ bild

VILKET ÄR DITT GRÖNA SMULTRONSTÄLLE I MALMÖ?

Parkens lummiga grönska, favorithörnet i trädgården, blomsterprakten på balkongen eller odlingen i köksfönstret. Vilket är ditt gröna smultronställe i Malmö? Ta en bild, publicera och tagga #mittgrönamalmö. Några av bilderna kommer vi att visa upp här på Mobilia.

Läs mer
Dekorativ bild

Hösten 2020 öppnar sagovärlden Funnys Äventyr på Mobilia

Hälsa på hos Alfons Åberg, Pettson & Findus, Meia & Halvdan Viking, Mumin och Funny. Välkommen till en värld full av sagor!

Läs mer
Dekorativ bild

Presentkort online

Vill du satsa på ett säkert kort? Köp då ett presentkort och låt mottagaren själv välja sin egen gåva. Med Mobilias presentkort kan du vara säker på att presenten både överraskar och blir uppskattad. För handen på hjärtat, den bästa presenten är väl att välja själv?

Läs mer