Dekorativ bild

Paolitas Food Truck på besök

Besök Paolitas Food Truck på torget och njut av härlig sydameriakansk mat.

Ny restaurang på Mobilia - Svea Husmanskost

Nu kan du äntligen avnjuta svensk husmanskost hos oss. Du hittar Svea Husmanskost i Södra huset.

Dekorativ bild
Dekorativ bild

Hitta nya smakupplevelser hos oss!

På Mobilia har vi ett stort utbud av restauranger och caféer. Här finns alla typer av maträtter – från Pink Taco och Chicken Tikka Masala till falafel och kebab. Kanske är du bara sugen på en riktigt krämig espresso? Det finns garanterat något gott för varje smak och tillfälle. Du hittar ett av våra två mattorg i det gamla tornhuset på plan 2 i centrumhuset och där kan du ex avnjuta en god lunch i Mobilias historiska byggnad hos Fabriken restaurang & Café. Det andra finns i södra huset vid hörnan H&M och Hemtex och där erbjuds det smakupplevelser från Indian Curry Hut, Svea HusmanskostBurger King och Espresso House. Smaklig spis!

Dekorativ bild

Från textilfabrik till levande stadskvarter

Idag är Mobilia ett levande stadskvarter med handel, bostäder, restauranger och service.

Läs mer
Dekorativ bild

VILKET ÄR DITT GRÖNA SMULTRONSTÄLLE I MALMÖ?

Parkens lummiga grönska, favorithörnet i trädgården, blomsterprakten på balkongen eller odlingen i köksfönstret. Vilket är ditt gröna smultronställe i Malmö? Ta en bild, publicera och tagga #mittgrönamalmö. Några av bilderna kommer vi att visa upp här på Mobilia.

Läs mer
Dekorativ bild

Presentkort online

Vill du satsa på ett säkert kort? Köp då ett presentkort och låt mottagaren själv välja sin egen gåva. Med Mobilias presentkort kan du vara säker på att presenten både överraskar och blir uppskattad. För handen på hjärtat, den bästa presenten är väl att välja själv?

Läs mer