Sök och hitta i Mobilia

BVC Bambino har vårdavtal med Region Skåne, det innebär att vi följer det nationella basprogrammet men med vår egen touch!

Vi är glada och stolta över detta uppdrag och känner ett stort ansvar att vårda och förvalta det på bästa sätt. Barnhälsovården är kostnadsfri för alla barn mellan 0 och 6 år.

BVC Bambino har mottagningar runt om i hela Malmö. Vi som arbetar här är distriktssköterskor, barnsjuksköterskor, en del med erfarenhet från Neonatalvård, distriktsläkare och barnläkare/neonatolog.

Utöver basprogrammet erbjuder vi föräldragrupper, tvillinggrupper (tillsammans med barnmorska), pappaföreläsning, kurs i Hjärt- lungräddning för barn (Barn-HLR). Vi erbjuder även babymassage, barnvagnsgympa och vaccinationsmottagning med resevaccin.

Förvänta dig det bästa; hög kvalitet, tillgänglighet, service och äkta omtanke om dig och ditt barn. Vi vill finnas här för er i uppförsbackar och nerförsbackar, genom månader och år, sol och höstrusk, tillsammans löser vi det mesta!

Som Astrid Lindgren sa: Ge barnen kärlek, mer kärlek och ännu mera kärlek så kommer folkvettet av sig själv!

BVC Bambino delar lokal med Barnmorskegruppen Öresund. Du vet väl att du kan lista ditt barn redan under graviditeten, välkomna!