Sök och hitta i Mobilia

Skor som passar dig

Hos Deichmann på Mobilia i Malmö hittar du skor till alla fötter. Oavsett pris, skostorlek, stil, humör och smak kan du alltid vara säker på att hitt något till dig själv och hela familjen.

Vi har gjort ett noga urval av vårt sortiment och har med tiden uppnått ett optimalt förhållande mellan pris och kvalitet. Precis som du älskar vi prisvärda skor som passar till alla tillfällen. Hos oss kan du hitta skor i klassisk stil eller till säsongens just nu stora modetrend.

Utforska märken som Fila, Nike och Adidas. Eller varför inte prova våra egna märkesskor som Graceland, Catwalk och 5th Avenue?

Garvade skomakare
Med över 100 år i branschen som familjeägt företag och ett hav av skor och trendiga accessoarer med i bagaget vågar vi stolt kalla oss en riktig skospecialist.

Vår framgång som Europas största skokedja bygger på vårt stora mål: att alla ska ha råd med bra skor. Vi ser det som vår främsta uppgift att få klä dina fötter i ett par skor som bara passar dig. Alla tillgängliga storlekar står alltid framme så du kan hitta din sko.

Om du behöver råd, eller svar på en fråga är vår vänliga och kunniga personal alltid redo att hjälpa dig. Och om du hellre vill handla online är vår webshop deichmann.com öppet dygnet runt, årets alla dagar.