Sök och hitta i Mobilia

Funnys Äventyr – En värld full av sagor

Kom, lek, läs och lär med oss! 

Funnys Äventyr är ett kulturhus för barn. På Mobilia i Malmö finns tre tusen kvadratmeter med en värld full av sagor.  Här hittar ni Funny och hennes vänner Mumin, Pettson&Findus, Alfons och Vikingabarnen Halvdan&Meia. Dessutom får ni uppleva Alice i underlandet, den lilla sjöjungfrun, Aladdin och mycket mer.

blobid0.jpg

Funnys magiska trädgårdscafé står öppet och välkomnar alla gäster. Här kan ni mumsa på sagolika bakverk, ekologiska produkter och smaskiga maträtter som både vuxna och barn tycker om.

I sagokarusellen får ni följa med på en interaktiv resa där vi lyssnar på sagorna om Alice i underlandet, den lilla sjöjungfrun och Aladdin. Slå er ner i karusellen, ta på er hörlurana och se de handgjorda karaktärerna komma liv, i en sagostund man sent glömmer.

Varje dag bjuder våra vänner in till spännande och roliga pjäser i vår alldeles egna teaterlada. Här står våra skådespelare redo att spela upp spännande pjäser. I ”Funny och den magiska eken” berättar vår huvudkaraktär Funny om när hon tappade sin gyllene medaljong och insåg att hon har magiska krafter. Det är ett spännande, roligt och lärande äventyr för hela familjen. Glöm inte att boka inträdesbiljetten till teatern, för de går åt som smör i solsken!

Glöm inte att titta in i butiken innan ni åker hem. Här hittar både stora och små sagoälskare minnen att ta med sig till nästa besök!

PRISER

Vardagar (tis-tors)
(2-15 år)
125 kr

Helger (fre-sön)
(2-15 år)
145 kr

Årskort
700 kr

Presentkort (köp här)

Vidare till biljettköp

Vill du veta mer? Följ Funnys Äventyr på InstagramFacebook eller läs mer på funnysaventyr.se.

Tillgänglighet för alla på Funnys Äventyr via appen Funnys Äventyr, läs mer här om appen och hur vi jobbar med tillgänglighet!

Våra besökare och medarbetares trygghet och säkerhet är vår högsta prioritet. Alla våra sagomiljöer och Sagokarusellen är besiktigad i enlighet med gällande regler och föreskrifter. Vi utför också dagligen ett systematiskt säkerhetsarbete för att kontrollera och besiktiga vår anläggning.

Dessutom släpper vi in ett begränsat antal besökare i taget. Med färre köer och mindre trängsel kan vi koncentrera oss på det viktigaste – att leka, läsa och lära.

Välkommen till en värld full av sagor!