Sök och hitta i Mobilia

Mobilia Vårdcentrals vision är att bli Skånes bästa vårdcentral

På Mobilia Vårdcentral kan du alltid känna dig trygg i att du får bästa möjliga vård. Genom hög tillgänglighet och hög kontinuitet, fast läkarkontakt och god kommunikation ger vi dig en bra och säker primärvård – såväl vid fysiska som digitala möten. Vi arbetar tillsammans med dig för att du ska uppnå god fysisk- och psykisk hälsa, samt för att möta dina förväntningar på en bra primärvård.

Oavsett vem du är och var du bor är du välkommen till oss!
Mobilia Vårdcentral är vårdcentral som ingår i Hälsoval Skåne. Personalen har en bred kompetens med specialister inom allmänmedicin. Vi har även en rehab-avdelning med sjukgymnaster samt psykologer. Utöver detta finns vårt team av distriktssköterskor, sjuksköterskor, undersköterskor och medicinska sekreterare.

Besök vår hemsida och lista dig här.

Hälsosamtal på Mobilia Vårdcentral

Din hälsa och livsstil är viktig och har betydelse för hur du mår. Vad du äter, hur mycket du rör på dig och dina sömnvanor spelar roll. Därför får du som besöker Mobilia köpcentrum ett erbjudande om hälsosamtal från Mobilia Vårdcentral.

Syftet med hälsosamtalet är att ge dig kunskap om vad du kan påverka för att minska risken för hjärt- och kärlsjukdomar, typ 2-diabetes och cancer. Hälsosamtalet kan hjälpa dig att göra hälsosamma val i din vardag. För mer information om våra hälsosamtal, klicka här.

Välkommen till Mobilia Vårdcentral i Malmö! Du hittar oss i toppmoderna lokaler på plan 2 i centrumhuset.

 

FAQ Mobilia Vårdcentral

Var ligger Mobilia vårdcentral?

Ni hittar Mobilia vårdcentral inne på Mobilia, plan 2 i centrumhuset.

Vilka är öppettiderna för Mobilia vårdcentral?

Öppettiderna för Mobilia vårdcentral är måndag, tisdag, onsdag, torsdag och fredag kl. 08-19. Lördagar kl.10-14 och dessutom har de telefontid mellan kl.09-14.

Hur bokar jag en tid hos Mobilia vårdcentral?

Du kan boka en tid hos Mobilia vårdcentral genom att ringa 010-24 00 200 eller besöka ”vår hemsida” och använda bokningsfunktionen där.

Kan jag avboka eller ändra en redan bokad tid?

Ja, du kan avboka eller ändra en redan bokad tid genom att ringa till oss eller logga in på vår hemsida och använda avbokningsfunktionen.

Erbjuder Mobilia vårdcentral akutvård?

Ja, Mobilia vårdcentral erbjuder akutvård för dropp in via lättakuten vid akuta åkommor. Vid akuta situationer bör du ringa 112 eller uppsöka närmaste akutmottagning.

Har Mobilia vårdcentral tillgång till digitala tjänster som e-hälsa?

Ja, Mobilia vårdcentral erbjuder digitala tjänster som e-hälsa för vissa ärenden. Du kan logga in på vår hemsida för att använda dessa tjänster.

Vilka typer av läkare och personal finns på Mobilia vårdcentral?

På Mobilia vårdcentral arbetar allmänläkare, sjuksköterskor och annan vårdpersonal som kan hjälpa dig med olika typer av hälsofrågor.

Kan jag få receptförnyelse via Mobilia vårdcentral?

Ja, du kan få receptförnyelse genom att kontakta Mobilia vårdcentral. Det kan göras via telefon eller digitalt via vår hemsida.

Finns det parkeringsmöjligheter nära Mobilia vårdcentral?

Ja, det finns parkeringsmöjligheter i närheten av Mobilia vårdcentral. Gratis i 2h på markparkeringen och i 5h i P-hus och garage.