Sök och hitta i Mobilia

Bio i Malmö – En unik bioupplevelse för alla

Mobilia, beläget i hjärtat av Malmö, är inte bara ett shoppingcentrum utan även en destination för fantastiska bioupplevelser. Med modern teknik, bekväma säten och ett brett filmutbud har bio i Malmö blivit en favorit bland filmälskare. Biografen är utrustad med den senaste teknologin för att säkerställa en högkvalitativ filmupplevelse. Här möts man av en atmosfär av spänning och förväntan redan vid entrén, där doften av nypoppade popcorn blandas med spänningen från kommande äventyr på bioduken. Vår moderna bio i Malmö erbjuder inte bara en högklassig filmvisning, utan även en bekväm och lyxig miljö där varje detalj är noggrant utvald för att maximera upplevelsen.

 

När du besöker vår bio i Malmö hos oss på Mobilia kan du förvänta dig inte bara en fantastisk film utan även komfort i världsklass. De bekväma sätena gör att du kan luta dig tillbaka och njuta av filmen utan några avbrott. Här finns bioupplevelser för alla åldrar, från familjeäventyr till gripande drama och spännande action. Så oavsett vad du är intresserad av, har vår bio i Malmö något för alla!

 

Njut extra av Bio Malmö med stort utbud av snacks

På bio Malmö finns en tillhörande butik med ett brett utbud av alla de snacks som hör biobesöket till med bland annat över 160 sorters lösgodis. Vi kan utlova att biobesöket blir ännu bättre med gott godis och poppade popcorn. Alltid värt ett extra besök, även om du inte har ett biobesök bokat. På vår bio i Malmö kan du även köpa våra populära presentkort.

 

Nordisk Film Bio

På Nordisk Film Bio i Malmö kan du uppleva bio på allra bästa sätt – bekvämt tillbakalutad i våra sköna biostolar eller med vinden i håret i våra actionspäckade 4DX-salong.  Med ställbara biostolar som standard inkl. sköna nackstöd, biodukar från vägg till vägg och Dolby Atmos-ljud i alla salonger har vi satt en helt ny standard för bioupplevelser i Malmö – utan att det kostar mer än ett vanligt biobesök. Upplev bio i Malmö när den är som bäst helt enkelt.

 

Vanliga biofrågor: 

Vad har ni för öppettider?

Biografen öppnar 15min innan dagens första visning. Våra öppettider kan du läsa mer om här:

Var kan jag köpa biobiljetter?

Du kan köpa biljetter på nfbio.se, i vår mobilapp (Nordisk Film Bio) samt i biografens biljettkassa.

Visste du att om du köper biljetter online är det alltid 10 kr billigare – oavsett biljettyp?

Hur kan jag betala mina biljetter?

När du köper biljetter online på nfbio.se eller i vår mobilapp kan du betala med Swish eller betal- och kreditkort (Visa/Mastercard).

I biljettkassan på biografen i Malmö kan du betala med betal- och kreditkort. Vi är en kontantfri biograf. 

Du kan även betala dina biljetter med Nordisk Film Bios presentkort. 

Hitta till Nordisk Film Bio, Malmö

Entré utomhus från Torget, mittemot butiken Normal.
Om du kommer med bil, parkera gärna i P-hus och garage vid Willys, öppet mellan kl.06.00 - 00.00.

Följ oss gärna på Facebook och Instagram så missar du inte alla filmnyheter och tävlingar.

Dekorativ bild
Dekorativ bild