NORDISK FILM BIO VECKANS PREMIÄRER

NORDISK FILM BIO VECKANS PREMIÄRER

Dekorativ bild

NORDISK FILM BIO VECKANS PREMIÄRER

Här ser du alla veckans premiärer hos Nordisk Film Bio. Klicka på filmen för att boka biljetter!

MAMMA MU HITTAR HEM

En rolig, färgsprakande och varm, ny långfilm om den populära och älskade Mamma Mu och Kråkan. En film om två väldigt olika vänner som utforskar och upplever livets stora mirakel tillsammans.

imagek03w.png

BODIES, BODIES, BODIES

Under en härjande orkan befinner sig ett gäng rika 20-åringar på en isolerad herrgård för att festa tillsammans. De bestämmer sig för att leka leken Bodies bodies bodies, där en av dem är en "mördare" i hemlighet och de andra försöker undvika att bli "mördade". När faktiska döda kroppar börjar dyka upp sprider sig paranoia och resulterar i farligt läge för alla inblandade. En film om backstabbing, falska vänner och en fest som gick väldigt, väldigt fel.

imagebg8qi.png

DET SKA VA GÔTT Å LEVA - EN FILM OM GALENSKAPARNA AFTER SHAVE

En av Sveriges mest framgångsrika humorgrupper genom tiderna och vi berättar deras historia. Hur allt började med små steg av framgång, radiosketcher, folkparksturnéer, motgångar och sa° småningom som en albatross som har svårt att lyfta flyger till slut humorgruppen och när den väl lyft flyger de bra och länge. Och fortfarande efter 40 år arbetar de ihop.

image1w10i.png

BARNVAGNSBIO PÅ NORDISK FILM BIO

Barnvagnsbio är tillbaka efter sommaruppehållet. Unna dig en skön stund med din baby i salongen – parkera barnvagnen i salongen och välj en film! Utanför salongen finns skötbord, micro och kaffe och inne i salongen är det aningen ljusare och ljudvolymen lite lägre. Läs mer på länken nedan.

imageh1d.png