Apotek

Apotek

På Mobilia finns flera apotek att

Apoteket

APOTEKET MOBILIA.jpg

Hos APOTEKET kan du enkelt hämta dina mediciner och få råd om läkemedel och livsstilsfrågor. Vi erbjuder ett attraktivt och brett utbud av egenvårdsprodukter. Här hittar du produkter med Apotekets eget varumärke med särskilt utvalda och väl beprövade produkter. Pröva gärna några av våra tjänster som till exempel Personlig läkemedels-rådgivning eller blodtrycksmätning. 

Apoteket Hjärtat

Hos APOTEK HJÄRTAT kan du hämta ut dina receptbelagda och receptfria läkemedel. Vi har även ett brett sortiment av produkter inom hälsa, hudvård och kosmetik.Vi strävar efter att göra det enklare för dig att vara kund hos oss samtidigt som vi bidrar till en hållbar läkemedelsanvändning.

Kronans Apotek

kronan-hud.jpg

Kronans Apotek är ett modernt apotek med extra expertis inom läkemedel, hälsa, hudvård och makeup. Bland våra experter finns farmaceuter, egenvårdsrådgivare och hudteraputer. Under ett och samma tak kan du hämta ut ditt recept, få läkemedelsrådgivning, botanisera bland skönhetsprodukter och luta dig tillbaks för en välgörande behandling. Antingen bokar du tid eller kommer på drop-in.

Se vårt utbud av butiker