Frisörer & Salonger

Frisörer & Salonger

Dekorativ bild

Nikita Hair

Välkommen till Nikita Hair Nordens största frisörkedja
Du hittar våra duktiga frisörer på 40 salonger i Sverige och vi har alltid nöjdhetsgaranti! Över 80% av våra kunder rekommenderar oss gärna till sina vänner. Dessutom ger kundklubben Compliments dig unika erbjudanden och poäng på allt!

Salong Josefina

Vi har funnits på Mobilia i över 40år och här är det 8 frisörer som jobbar. Vi är måna om att våra kunder trivs och har det bra. För oss är det viktigt att du som kund känner dig ompysslad och väl omhändertagen. Välkomna in önskar vi på Josefina. 

EuroNail

Som namnet antyder har vi med modernitet och professionalism i åtanke skapat Kayla Beauty för dig som vill ge efter för en luxuös upplevelse. En fashionabel atmosfär bäddar för en minnesrik och avslappnad upplevelse. Vi strävar efter att vara en salong utöver det vanliga. Rofyllt tillbakalutad kan du unna dig högklassiga skönhetsbehandlingar inom nagelvård, fotvård & fransförlängning. Hos oss är alla välkomna, ung som äldre, man som kvinna, trendig eller medvetet klassisk.

Kayla Beauty

Bygga naglar i Malmö? Välkommen till Euro Nail på Mobilia. Här kan du förlänga naglarna. Vi har lång erfarenhet & generösa öppettider. Välkommen!  

Se vårt utbud av butiker