Hamburgerrestauranger på Mobilia i Malmö

Hamburgare på Mobilia

Dekorativ bild

Hamburgare på Mobilia

Vad slår en saftig hamburgare kryddat med dina egna favoritsmaker? Ingenting - enligt oss. Den ultimata hamburgaren hittar du på någon av våra restauranger på Mobilia i Malmö!

Bastard Burgers

Här serveras prisbelönta burgare och ett av Sveriges största veganska utbud. Inspirationen hämtas från New York och kvaliteten kommer från Norrland. Hos Bastard Burgers får du smashed burgare på nötkött, handgjorda shakes och barnmeny gjord på riktigt bra råvaror.

GoGo Grill & Green

Gogo grill.jpg

Hos GOGO Grill & Green serveras en mix av traditionella rätter som hamburgare och kebab men med många exklusiva nyheter som specialbaguetter och shawarma deluxe. Vi har även en stor salladsbar där man komponerar sin egen fräscha sallad samt äkta italiensk glass med många olika smaker.

Burger King

burger_king.jpg

Ta en paus i shoppingrundan för att stilla hungern med en grillad burgare från Burger King! Har du ont om tid kan du alltid ta bilen och beställa direkt i vår drive thru. 

Hank's Grill

Hanks grill.jpg

Hos Hank´s Grill serveras ett variationsrikt utbud av fräscha hamburgare och andra grillrätter. Här finns mat för hela familjen. 

 

Se vårt utbud av restauranger och mat