Optiker Malmö | Välkommen till Mobilia!

Optiker Malmö

Dekorativ bild

Söker du legitimerade optiker i Malmö? Hos Mobilias alla optiker kan du boka synundersökning, få hjälp att välja glasögon och linser eller köpa solglasögon.

Synsam

imaget0ffk.png

SYNSAM tar vi oss tid för dig, vi ser dig och gör allt för att du ska hitta rätt glasögon och linser – för alla dina behov. Våra legitimerade optiker ser till hela din ögonhälsa, vi jobbar med individanpassade kvalitetsglas och har ett brett sortiment linser, bågar och solglasögon. Våra glasögon och linsabonnemang ger dig ett tryggt, enkelt och bekvämt sätt att ha glasögon och linser.

Synpotik

synoptik.jpg

Hos SYNOPTIK kan du köpa allt för din syn, glasögon, kontaktlinser, vätskor och solglasögon. Vi har glasögon i alla prisklasser och massor av trendiga varumärken. Synundersökning görs av legitimerade optiker och våra glasögonstylister hjälper dig att välja rätt båge. 

Specsavers

blobid1.jpg

Hos SPECSAVERS har du tillgång till professionell synvård och ett oslagbart utbud av kollektioner, till ett bra pris. Specsavers synundersökning med bedömning av din ögonhälsa omfattar förutom synkontroll även en bedömning av ögonens hälsotillstånd genom att använda den senaste teknologin inom digital ögonbottenfotografering. 

 

Se vårt utbud av butiker