Postombud

Postombud

Skicka paket eller hämta ut paket! Det gör du enkelt och smidigt i en av våra ombud.

Leveriet

Välkommen till Leveriet. Här ger vi din nätshopping den final den förtjänar. Hos oss hämtar du lugnt upp dina paket smidigt och enkelt. Prova kläder du köpt online i våra fina provrum. Slå in det som behöver slås in och få en hjälpande hand med att skicka tillbaks det som inte passade. Upptäck och inspireras av e-handelns framkant, eller ta en paus. Vi ses på Leveriet plan 2 i centrumhuset – ett mer passionerat paketombud.

Instabox

Instabox är en frakttjänst och paketet hämtar du enkelt ut med en PIN-kod som du får på SMS, våra instaboxar finns i centrumhuset plan 1 nära Willys. Det går självklart fint att skicka en kompis, partner eller familjemedlem för att hämta ut ditt paket också, så länge hen har koden.

DHL SwipBox

imageaclug.png

Väntar du internationella paket som transporteras med DHL Express kan du nu välja att hämta det i paketautomaten på Mobilia. När paketet har kommit och är redo att hämtas upp, får du ett SMS med din unika pinkod till boxen. DHL SwipBox hittar du på plan 1 vid Tele2 och Willys. Välkommen till ett helt nytt sätt att hämta dina paket!

ICA Postombud

Till oss på Per Albin Hanssons väg 40 kommer dina aviserade postförsändelser och härifrån kan du skicka och hämta brev och paket. Du kan också köpa frimärken, förpackningsmaterial, påsar, vykort, kartonger, postogram med mera. I anslutning till butiken finns en brevlåda. 

Se vårt utbud av butiker