Köpcentrum i Malmö

Ge bort ett presentkort

Köp presentkort
Dekorativ bild

Välkommen som du är

I våra ca 100 st butiker finns allt inom mode, inredning, hälsa, böcker, kemtvätt, apotek och mycket mer.

LÄS MER
Dekorativ bild
NYHET

Sugen på bio?

Se veckans premiärer hos Nordisk Film Bio! I vår biograf finns gott om plats för Sveriges största och bästa filmupplevelser.

Läs mer
Dekorativ bild
NYÖPPNING

Nordic Treasures öppnar på Mobilia!

En av Skandinaviens största märkesoutlets med brands som Ichi, B-young, Sloggi och Becksöndergaard. Pre opening-event den 23/9 kl 16.00-20.00 med snacks, mingel, bubbel och vansinniga priser och tävlingar. Anmälan krävs, maila till: natalie@nordictreasures.com

LÄS MER
Dekorativ bild
NYÖPPNING

Vi välkomnar Variation2!

Variation2 serverar husmanskost och Napolitanska pizzor! Välkommen in på lunch eller à la carte, restaurangen är öppen hela dagen varje dag.

LÄS MER
Dekorativ bild
NYÖPPNING

Hill Ceramic öppnar Sveriges första showroom på Mobilia!

Hill Ceramic® är en onlinebaserad kakel och klinkergossist med lager i Tvååker, Varberg. Måndag det 19/9 öppnar vi dörrarna till Sveriges bredaste sortiment av kakel, klinker och badrumsprodukter.

LÄS MER
Dekorativ bild
SERVICE

Parkera hos oss

Fri parkering i 5 h i P-hus/Garage och 2 h på markparkering. Kameror läser av bilens registreringsnummer vid in- och utfart. Din parkering startar automatiskt när du åker in på någon av våra p-hus eller garage och avslutas när du åker ut igen...

Läs mer
Dekorativ bild
NYÖPPNING

Play'r öppnar hos oss

Play'r är ett center för e-sport med 200 datorer och plats för stora event inom gaming, som öppnar på Mobilia i augusti. Med stor erfarenhet från internationellt tävlande är målet att utveckla e-sporten i Malmö.

LÄS MER