Köpcentrum i Malmö - Mobilia.se

Du hittar allt du behöver - på Mobilia såklart!

UPPLEV UTBUDET

Vi byter leverantör på presentkort

Läs mer
Dekorativ bild

Optiker, vinglas och mycket mer – på Mobilia såklart. Välkommen som du är - alla dar i veckan!

UPPLEV UTBUDET
Dekorativ bild
UPPLEVA

Sugen på bio?

Se veckans premiärer hos Nordisk Film Bio! I vår biograf finns gott om plats för Sveriges största och bästa filmupplevelser.

Läs mer
Dekorativ bild
PRESENTKORT

Information gällande presentkort

Just nu pågår ett leverantörsbyte hos oss, vilket innebär att möjligheten att handla presentkort tillfälligt upphör under en period, med start den 20240401.

Läs mer
Dekorativ bild
UPPLEVA

Välkommen till Funnys Äventyr - en värld full av sagor!

Välkommen till en värld full av lek, skratt och spännande äventyr! Kliv rakt in i ett sagolandskap där sagorna kommer till liv tack vare den magiska fantasin!

Läs mer
Dekorativ bild
SERVICE

Förtidsrösta i EU-valet

Hos oss kan du förtidsrösta i EU-valet från och med den 22/5 till och med den 9/6. Du hittar lokalen för förtidsrösning på plan 2 i centrumhuset (snett mittemot Clas Ohlson).

LÄS MER
Dekorativ bild
SERVICE

Parkera hos oss

Fri parkering i 5 h/dygn i P-hus/Garage och 2 h/dygn på markparkering. Kameror läser av bilens registreringsnummer vid in- och utfart. Din parkering startar automatiskt när du åker in på någon av våra p-hus eller garage och avslutas när du åker ut igen...

Läs mer
Dekorativ bild
BOSTAD

Bo på Mobilia

På Mobilia har Atrium Ljungberg skapat bostäder där det händer. Mobilia är ett levande stadskvarter med en mix av handel, restauranger och service. Ett kvarter med både liv och lugn.

Läs mer
Dekorativ bild
c/o Mobilia

c/o Mobilia

c/o Mobilia - Ett helt våningsplan för vård och hälsa. Stadskvarteret Mobilia bygger på en hållbar grund och för oss innefattar det även hälsan. Att få vård när du behöver, men också välmående före och efter.

Läs mer
Dekorativ bild
c/o Mobilia

Unilabs Mammografi

Unilabs erbjuder, på uppdrag av Region Skåne, alla kvinnor mellan 40–74 år att göra en hälsoundersökning med mammografi med 18–24 månaders intervall. Kallelse skickas ut automatiskt och undersökningen är kostnadsfri. Du hittar Unilabs Mammografi på plan 2 i centrumhuset. Mammografi räddar liv!

LÄS MER
Dekorativ bild
c/o Mobilia

Folktandvården Skåne

Folktandvården Skåne är ett av Sveriges tio största hälsoföretag med över en miljon besök varje år. Vi är summan av professionella medarbetare som varje dag – tillsammans – jobbar för att alla skåningar ska vara stolta över sina leenden.

Läs mer
Prenumerera på Mobilias nyhetsbrev

Följ med i vår värld! Registrera dig och få vårt nyhetsbrev fyllt med erbjudanden, events och nyheter om Mobilia!