c/o Mobilia

c/o Mobilia

Dekorativ bild

c/o Mobilia - Ett helt våningsplan för vård och hälsa. Stadskvarteret Mobilia bygger på en hållbar grund och för oss innefattar det även hälsan. Att få vård när du behöver, men också välmående före och efter.

Här finns Mobilia Vårdcentral, Folktandvården Skåne, SATS, Barnläkargruppen Sparta, BVC Bambino, Barnmorskegruppen Öresund, Barnmorskegruppen Öresund ultraljudsmottagning och Unilabs mammografi

Med en ökande befolkning och livslängd växer också efterfrågan på god vård. Det finns en stor fördel med att kunna kombinera en mängd verksamheter inom vård och hälsa eftersom en person kan behöva flera olika sorters vård och här kan få det på samma ställe. Det underlättar även för vårdföretagen att kunna koncentrera sin verksamhet på det de är bäst på men ändå kunna erbjuda andra typer av vård genom nära samarbeten inom c/o Mobilia.

co mobilia 4.jpg
BILD: Mobilias torg med entrén till c/o Mobilia. Foto: Manne Widung

Om Mobilia

Mobilia är ett levande stadskvarter mitt i Malmö med ett historiskt arv från 1899 som textilfabrik. Sedan drygt femtio år har Mobilia varit köpcentrum och nu pågår en utveckling till grönt kvarter där mycket av de gamla vackra industrimiljöerna tas fram igen. Här finns en riktigt bra mix med ett hundratal butiker, restauranger, kultur och service som lockade 12 miljoner besökare 2020.

Upptagningsområdet är stort med ca 130 000 tusen boende och många arbetsplatser inom en kilometers. Kvarteret är lättillgängligt med buss, bil och cykel och det finns gott om kostnadsfria parkeringar. Vår ambition är att skapa en attraktiv stadsmiljö där handel och kontor möter boende och kultur.

vårdcentral_kv.jpg
BILD: Mobilia Vårdcentral 

Koncept

c/o Mobilia tar sitt avstamp i individens behov, och överbryggar avståndet mellan vård och hälsofrämjande behandling. Här erbjuder vi ett brett utbud inom hälso- och friskvård med aktörer som vårdcentral, BVC, MVC, tandläkare, specialistläkarvård, psykolog, naprapat och kiropraktor. Det lättillgängliga våningsplanet ligger i en egen del av Mobilia för en lugnare känsla och ett lägre tempo.

I en del av c/o Mobilia finns behandlingsrum som går att hyra regelbundna tider i månaden, exempelvis tre förmiddagar per vecka. Service som personalutrymme, väntrum och toaletter, städning, el, med mera ingår. Företagaren sparar kostnader och vi har möjlighet att optimera användandet av lokalerna. Det möjliggör också ett brett utbud av tjänster.

Lediga Lokaler

Vi söker kompletterande verksamheter inom vård & hälsa till de som finns här idag. Verksamheter som söker ett behandlingsrum och som ser ett stort värde i Mobilias tillgänglighet och att sitta tillsammans med goda grannar.

Både etablerade företag och nya enmansföretagare som ser nyttan i en bra lokal, heltid eller delar av veckan.

c/o Mobilia utvecklas av Atrium Ljungberg. Vill du veta mer, hör av dig till oss så tar vi det därifrån.