Vård & Hälsa

Vård & Hälsa

Kvarteret Mobilia bygger på en hållbar grund och för oss innefattar det även hälsan. Att få vård när du behöver, men också välmående före och efter gör c/o Mobilia till ett ställe att ta hand om sig och blir lite av ett hälsocenter i Malmö. Det finns en stor fördel med att kunna kombinera en mängd verksamheter inom vård och hälsa eftersom en person kan behöva flera olika sorters vård och här kan få det på samma ställe.

Mobilia Vårdcentral

imageds5mm.png

MOBILIA VÅRDCENTRAL kan du alltid känna dig trygg i att du får bästa möjliga vård. Genom hög tillgänglighet och hög kontinuitet, fast läkarkontakt och god kommunikation ger vi dig en bra och säker primärvård – såväl vid fysiska som digitala möten. Vi arbetar tillsammans med dig för att du ska uppnå god fysisk- och psykisk hälsa, samt för att möta dina förväntningar på en bra primärvård.

Folktandvården Skåne

151020-FTV139042_low.jpg

FOLKTANDVÅRDEN SKÅNE är ett av Sveriges tio största hälsoföretag med över en miljon besök varje år. Vi är summan av professionella medarbetare som varje dag – tillsammans – jobbar för att alla skåningar ska vara stolta över sina leenden. Vi erbjuder komplett och modern tandvård, baserad på gedigen erfarenhet, kunskap och forskning. Våra dörrar står öppna för alla skåningar – oavsett behov och ålder. Varmt välkommen till oss! 

Barnläkargruppen Sparta

Hos oss i BARNLÄKARGRUPPEN SPARTA får ni träffa erfarna specialister inom barn-och ungdomsmedicin. Vi tar emot barn och unga från 0 till 18 år, med barnmedicinska problem som till exempel ont i magen, infektioner, astma och allergier med mera.

Svea Vaccin

photo-1537977193203-d4fce971cb5e.jpg

SVEA VACCIN erbjuder reserådgivning och vaccinering av vuxna och barn inför resor till utlandet och influensa. Våra erfarna sjuksköterskor och läkare skriver recept på malaria profylax och utfärdar gula febern intyg. På vår drop-in mottagning ges en personlig service så att du tryggt kan njuta av din resa.Välkommen. Välkommen till Svea Vaccin på Mobilia!

Vill du starta Sveriges första kryoklinik på Mobilia? Läs mer här

 

Se vårt utbud av butiker